Skip to content

Политика за поверителност

Информация за обработката на лични данни

Информация за обработката на лични данни, предоставена съгласно Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета (ЕС) относно защитата на физическите лица във връзка с обработката на лични данни (наричан по-нататък „GDPR“), до представители на клиенти и бизнес асоциирани на ATREA s.r.o.

ATREA s.r.o., ИК (Идентификационен код на компанията): 63144476, с регистриран офис на адрес Ceskoslovenske armady 32, 466 05 Jablonec nad Nisou, Чешка република, регистрирана в Търговския регистър, поддържан от Регионалния съд в Усти над Лабем, Раздел C, Вписване 9061 (наричан по-нататък „ATREA“) като администратор по този начин ви информира в съответствие с GDPR относно обработката на вашите лични данни и вашите права.

Обработваме вашите лични данни в обхвата, необходим за целите на:

  • Изпълнение на задължения, произтичащи от договори
  • Изпълнение на задължения, произтичащи от условията на предоставяните услуги
  • Изпълнение на задължения, произтичащи от правни задължения
  • Поддържане на контактните данни на представителите на клиенти и бизнес асоциирани
  • Изпращане на бизнес съобщения с предложения за продукти и услуги
  • Организиране на бизнес събития и обучения, включително покани и настаняване
  • Персонализиран достъп до нашите интернет услуги
  • Осигуряване на защита на нашите права и оправдани интереси.

В съответствие със Закон № 480/2004 Sb., относно някои услуги на информационното общество, ATREA използва вашите контактни данни, за да изпраща бизнес съобщения с предложения въз основа на автоматизирано вземане на решения, включително профилиране, до момента, в който изразите несъгласие с тази употреба на вашите контактни данни.

Обработваме следните категории лични данни:

Идентификационни данни
За да можем да ви идентифицираме недвусмислено, обработваме лични данни в следния обхват: име, фамилия, научна степен, компания, позиция в компанията.

Контактни данни
За да можем да се свържем с вас, обработваме лични данни в следния обхват: имейл адрес, телефонен номер, адрес на компанията или контактен адрес.

Данни за областта на експертиза
За да можем да ви предоставим информация за нашите продукти и услуги, отговарящи на вашите изисквания, обработваме лични данни в следния обхват: професия, област на експертиза, бизнес анкети.

Данни за използване на интернет услуги
За да адаптираме бизнес информацията съобразно вашите интереси, обработваме лични данни в следния обхват: IP адрес на вашето устройство и идентификатори на бисквитки.

Използваме трети страни обработващи за обработването на вашите лични данни. Обработването на лични данни от името на ATREA може да се извършва само от обработващи, базирани на споразумение за обработка на лични данни.

При някои обстоятелства вашите лични данни могат да бъдат предоставени на други получатели, като държавни органи (Полицията на Чешката република, съдилища, Финансовата дирекция на Чешката република) в рамките на упражняването на тяхната законова власт, страни, които организират продажбите, инсталацията и обслужването на нашите продукти, или страни, предоставящи услуги, уредени с други агентурни договори.


Съхраняваме вашите лични данни за времето на договора между компанията, която представлявате, и ATREA или за времето на вашата регистрация за използване на услугите, предоставяни от ATREA.

След прекратяване на договора между вас (или компанията, която представлявате) и ATREA или след изтичане на вашата регистрация за използване на услугите, предоставяни от ATREA, ще продължим да обработваме вашите лични данни само за целите и продължителността, за които сме задължени да съхраняваме такива данни съгласно общоприложимото законодателство.

Ако сте ни предоставили съгласие за обработване на вашите лични данни за целите на изпращане на бизнес съобщения, ще обработваме такива данни до момента, в който оттеглите вашето съгласие. След като периодът на съхранение на вашите данни или периодът, за който сме законово задължени да съхраняваме вашите данни, изтече, ще направим вашите лични данни анонимни или ще ги изтрием от нашите бази данни и системи.


Обработваме вашите данни по прозрачен и коректен начин в съответствие с GDPR и общоприложимото законодателство. Имате право на достъп до вашите данни и право на корекция. Когато сте предоставили съгласие за обработка на данни, имате право да оттеглите такова съгласие по всяко време. Ако желаете да оттеглите вашето съгласие за обработка и няма друга законова причина за обработка на вашите данни или ако изразите несъгласие с изпращането на бизнес съобщения, имате право да поискате вашите данни да бъдат изтрити или тяхната обработка ограничена.

Вашето право на достъп до вашите данни и вашите други права се упражняват чрез писмено заявление с верифицирана идентификация и подпис, изпратено по пощата до адреса на ATREA или електронно до пощенска кутия jr7n4j2, или лично доставено до ATREA.

Ако смятате, че обработката на вашите данни не е наред, можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Ако имате въпроси относно горепосочената информация, моля свържете се с нас на gdpr@atrea.com.

В Яблонец над Нисоу, 24 май 2018 г.

Cookies consent

For the best experience of using our website, we need your consent to the processing of cookies. These are small files that are temporarily stored in your browser. Thank you for giving it to us and helping us to further improve the website.